Αποδράσεις στην Ύπαιθρο

EXOSPORTS

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να έχεις ισορροπία, πρέπει να είσαι συνέχεια σε κίνηση».
– Albert Einstein

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Navarino Outdoors

EXOsports is the exclusive operator of Navarino Outdoors at Costa Navarino (Messinia). We offer bike rental, cycling, hiking and climbing excursions as well as corporate outdoor activities like team building activities, social activities and games for companies with accommodation in Costa Navarino.

EXOcycle

Το κατάστημα ποδηλάτων μας στην Κυπαρισσία. Εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε το καλύτερο, παρέχοντας εξυπηρέτηση πελατών και τεχνογνωσία ποδηλάτων, για να διασφαλίσουμε ότι όλοι όσοι έρχονται σε εμάς θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διαθέτουμε αποκλειστικά ποδήλατα IDEAL, καθώς και τα διεθνώς γνωστά ποδήλατα SCOTT.

Εμπειρίες στην Ύπαιθρο

Εξερευνήστε τη Μεσσηνία. Γίνετε μέλος των έμπειρων οδηγών μας και μοιραστείτε το πάθος τους για τη φύση με πολύ διασκέδαση, θετική στάση και ... απολαύστε!

ΕΚΔΡΟΜΕΣ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ανακαλύψτε τους καταρράκτες της Μεσσηνίας και κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά των μικρών λιμνών ή επισκεφθείτε την φημισμένη παραλία Βοϊδοκοιλιά και κάντε μια βόλτα στο κάστρο του Παλαιόκαστρου.

Οι αρχάριοι και οι έμπειροι αναρριχητές θα απολαύσουν την εκπληκτική θέα και θα έχουν την ευκαιρία να δροσιστούν στο Ιόνιο Πέλαγος μετά την αναρρίχηση. Ζήστε μια πραγματική περιπέτεια κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στη Μεσσηνία!

Ενοικίαση Ποδηλάτων

Το ποδήλατο δεν είναι μόνο ο πιο εύκολος τρόπος μετακίνησης, αλλά και ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε την ομορφιά της υπαίθρου της Μεσσηνίας.

Ενοικίαση Ποδηλάτων

Το γραφείο μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών ποδηλάτων, συμπεριλαμβανομένων των IDEAL και CENTURION (Huerzeler Bicycle Holidays), τα οποία θα σας μεταφέρουν σε ειδυλλιακά μονοπάτια με στιλ, αλλά είναι επίσης καλά εξοπλισμένα για οποιοδήποτε δρόμο.

Μπορείτε να νοικιάσετε κορυφαία μοντέλα όπως ένα Mountain Bike, Road Racing Bicycle, Trekking ή E-Bike, καθώς και άλλα ποδήλατα, όπως tandems, και επίσης να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και ρούχα.

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο