Αποδράσεις στην Ύπαιθρο

EXOSPORTS

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να έχεις ισορροπία, πρέπει να είσαι συνέχεια σε κίνηση».
– Albert Einstein

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

EXOsports
Navarino Outdoors

Η EXOsports είναι ο αποκλειστικός φορέας της Navarino Outdoors στην Costa Navarino (Μεσσηνία). Προσφέρουμε ενοικίαση ποδηλάτων, ποδηλασία, πεζοπορία και αναρρίχηση, καθώς και εταιρικές υπαίθριες δραστηριότητες, όπως δραστηριότητες οικοδόμησης ομάδων, κοινωνικές δραστηριότητες και παιχνίδια για εταιρείες με διαμονή στην Costa Navarino.

EXOsports
EXOcycle

Our bicycle shop in Kyparissia. We work hard to offer the best, providing customer service and bike expertise, to ensure that everyone who comes to us will have the best possible experience. We stock exclusive IDEAL bicycles as well as the internationally renowned SCOTT bikes.

Εμπειρίες στην Ύπαιθρο

Εξερευνήστε τη Μεσσηνία. Γίνετε μέλος των έμπειρων οδηγών μας και μοιραστείτε το πάθος τους για τη φύση με πολύ διασκέδαση, θετική στάση και ... απολαύστε!

ΕΚΔΡΟΜΕΣ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ανακαλύψτε τους καταρράκτες της Μεσσηνίας και κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά των μικρών λιμνών ή επισκεφθείτε την φημισμένη παραλία Βοϊδοκοιλιά και κάντε μια βόλτα στο κάστρο του Παλαιόκαστρου.

Οι αρχάριοι και οι έμπειροι αναρριχητές θα απολαύσουν την εκπληκτική θέα και θα έχουν την ευκαιρία να δροσιστούν στο Ιόνιο Πέλαγος μετά την αναρρίχηση. Ζήστε μια πραγματική περιπέτεια κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στη Μεσσηνία!

EXOsports
EXOsports
EXOsports
EXOsports

Ενοικίαση Ποδηλάτων

Το ποδήλατο δεν είναι μόνο ο πιο εύκολος τρόπος μετακίνησης, αλλά και ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε την ομορφιά της υπαίθρου της Μεσσηνίας.

Ενοικίαση Ποδηλάτων

Το γραφείο μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών ποδηλάτων, συμπεριλαμβανομένων των IDEAL και CENTURION (Huerzeler Bicycle Holidays), τα οποία θα σας μεταφέρουν σε ειδυλλιακά μονοπάτια με στιλ, αλλά είναι επίσης καλά εξοπλισμένα για οποιοδήποτε δρόμο.

Μπορείτε να νοικιάσετε κορυφαία μοντέλα όπως ένα Mountain Bike, Road Racing Bicycle, Trekking ή E-Bike, καθώς και άλλα ποδήλατα, όπως tandems, και επίσης να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και ρούχα.

EXOsports
EXOsports
EXOsports
EXOsports
EL