Υπηρεσίες

Ποδηλασία: 150 ποδήλατα MTB, Road, Trekking και E-Bikes, εξατομικευμένες διακοπές ποδηλασίας σε όλη την Ελλάδα για εσάς και τους συναδέλφους σας, την ομάδα σας, την οικογένειά σας ή τους πελάτες σας

Αναρρίχηση: Με τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους εκπαιδευτές αναρρίχησης και οδηγούς ορειβασίας στα πιο όμορφα σημεία αναρρίχησης στην Ελλάδα.

Πεζοπορία: Εξερευνήστε την Ελλάδα μαζί μας, λάβετε πληροφορίες για την ελληνική ιστορία, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις με έμπειρους και αφοσιωμένους ξεναγούς. Μοναδικές πολυτελείς διακοπές πεζοπορίας για μικρές ομάδες με κορυφαίες υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες. Γνωρίστε την ελληνική ιστορία, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις. Γνωρίστε τους Έλληνες!

Navarino Outdoors: Η EXOsports είναι ο αποκλειστικός φορέας της Navarino Outdoors στην Costa Navarino (Μεσσηνία). Προσφέρουμε ενοικίαση ποδηλάτων, ποδηλασία, πεζοπορία και αναρρίχηση, καθώς και εταιρικές υπαίθριες δραστηριότητες, όπως δραστηριότητες οικοδόμησης ομάδων, κοινωνικές δραστηριότητες και παιχνίδια για εταιρείες με διαμονή στην Costa Navarino.